Contact

Secretariaat PDMA-NL
Product Development & Management Association - Netherlands
t.a.v. dhr. Jurjen Helmus
Distelkade 6
1031 XP Amsterdam
het getoonde emailadres

Factuuradres, financiële en ledenadministratie PDMA.NL
Product Development & Management Association - Netherlands
t.a.v. dhr. Egbert-Jan van Dijck
Pioen 10
2211 MK Noordwijkerhout
het getoonde emailadres

KVK: 34219978
Bankgiro: 2967088 t.n.v. PRODUCT DEVELOPM&MANAGEM ASS NL.
IBAN: NL09 INGB 0002967088
BIC: INGBNL2A

Public Relations / Twitter
Mevr. Katinka Bergema
het getoonde emailadres

Website
Dhr. Maarten Meijer
het getoonde emailadres

Drs. Helen Meijer

Drs. Helen Meijer geeft Leiding aan de Deloitte Academy, het opleidingsinstituut van Deloitte. Innovatie en het denken in nieuwe (onderwijskundige) concepten is hierbij haar passie. Zij houdt zich ruim tien jaar bezig met het thema Leren Innoveren. Zij was oprichter van het congres Consumententrends, waar de vertaling van trends naar innovatie centraal stond. Ook stond zij aan de basis van Design Minds, het congres over design en innovatie, dat enkele jaren tijdens de Dutch Design Week plaatsvond. Bij haar vorige werkgever Euroforum leidde zij diverse innovatieprojecten. Helen studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en volgde hierna diverse opleidingen op het gebied van (online) marketing en innovatie.

Jan-Willem Boots

Jan-Willem Boots is Innovation manager life sciences & biotechnology bij FrieslandCampina. Hij is een gedreven en ervaren innovatie team leider. Vanuit zijn academische achtergrond van gepromoveerd eiwitchemicus/enzymoloog heeft hij een voorkeur voor het creëren van de grote doorbraken op het gebied van de life sciences en biotechnologie. En door zijn uitgebreide ervaring op PPM gebied heeft hij een minstens even grote waardering voor alle eenvoudige en toch zeer waardevolle lijnextensies. Vooral zijn jaren als biopharma platform manager, samen met sales en marketing collega's, heeft hem veel ervaring en succes opgeleverd met het opzetten en uitvoeren van een complete business strategie en de daaruit voortkomende innovatie roadmap. Voor Jan-Willem is innovatie alles wat nieuw is en tot waarde gebracht kan worden. Daarbij neemt hij een houding aan waarbij "erg complex" equivalent is aan "dus niet onmogelijk" en "het is maar een lijnextensie" equivalent is aan "dus wel waardevol".

Dr. Ir. Maaike Kleinsmann

Maaike Kleinsmann (1976) is universitair docent aan de faculteit Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Zij studeerde industrieel ontwerpen aan de TU Delft (1994-2000) en is in 2006 gepromoveerd aan de TU Delft op het proefschrift Understanding Collaborative Design. In haar huidige rol is zij projectleider van een door Agentschap NL gesubsidieerd onderzoek, waarin tien onderzoekers en tien bedrijven samen onderzoek doen naar samenwerken in innovatienetwerken en de rol van 'de ontwerpersaanpak' in deze projecten. Daarnaast is zij ook PhD mentor aan dezelfde faculteit en is zij verantwoordelijk geweest voor een aantal vakken in de bacheloropleiding op het gebied van innovatiemanagement. Tevens publiceerde zij meerdere artikelen in toonaangevende internationale wetenschappelijke tijdschriften en vakbladen over samenwerken in multidisciplinaire teams. Zij is sinds 2005 lid van PDMA NL.

Verstuur een bericht:


Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is,
type onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
(Voorkom deze controle door eerst in te loggen op de website.)
  

Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2014 PDMA.NL - All Rights Reserved.