CHANGE in Business Event

Op 12-12-12 vindt het eerste CHANGE in Business Event plaats in het Dialogues House in Amsterdam, een uiterst inspirerende omgeving. Zowel plenair als in co-creatie sessies zullen inspirerende CHANGERS hun ervaringen DELEN die typisch zijn voor waar CHANGE in Business voor staat. Juist om de deelnemers te inspireren om er de volgende dag zelf mee aan de slag te gaan. Hoe klein of groot die slag ook is. Alles telt! Je hoeft tenslotte niet groot te zijn om groots te zijn.

Wat mag je verwachten?
Het startschot wordt gegeven door Gerard van Vliet, inspirator van dit initiatief en Marieke Schoenmaker, moderator van deze dag.

In de ochtend waan je je in Hydepark, waar je naar believen kunt luisteren aan de inspirerende verhalen en statements van CHANGERS. Praktijkmensen die hun ervaringen met je delen en je uitdagen die ervaringen te vertalen tot lessen voor jezelf. Je kunt van zeepkist naar zeepkist lopen. Elke CHANGER laat je in 4 keer 20 minuten zijn of haar passie voelen.

Zoals Gina de Grootte (bezielster van het magazine CHANGE think positive), Rob van der Zande (kruisbestuiving in de zorg werkt), Henk Koopman (Verenigde energie coöperaties, verandering komt van onderaf), Emiel Nijenhuis (Koffie&Bubbels, generaties hebben elkaar nodig), Josje Fuller (Vrouw&Passie, passie als business model) Jacqueline Zuidweg (zakenvrouw 2012 , ondernemen is vallen en opstaan) , Ron Steenkuijl (Asito, waardecreatie, maar dan anders), Joyce van Dijk (MWM2, laat de klant voor je werken), Richard Lamb (Trendwatcher, samen werken aan de toekomst), Michiel Drijber (Elke Dag Plezier, over binden en Verbinden) en Andries van Daalen (Wehkamp, kansen creëren).



In de middag gaan we met elkaar DOEN. ELF thema's waar we aan gaan werken in co-creatie, waarvan de resultaten aan het eind van de middag worden gepresenteerd. Thema's die in de komende jaren onderscheidend zullen zijn voor het bewust en positief zaken doen, zoals andere business-modellen, waardecreatie, financieringsvormen, de rol van de consument en geloven in je dromen.

Aansluitend is er een GALA waar de CHANGE Award wordt uitgereikt aan een persoon of bedrijf dat zich onderscheid in het bewust en positief 'anders' zaken doen en die 'change' op een inspirerende wijze in de eigen omgeving heeft gerealiseerd. Niet schrikken, want er komt geen black tie aan te pas. GALA staat voor Gewoon Allemaal Lekker Anders, dus laat je verrassen.

Over CHANGE in Business
CHANGE in Business is een zogenaamd 'footprint' project. Het gaat erom een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te krijgen zodat daadwerkelijke veranderingen tot stand komen. In dat kader staat CHANGE in Business open voor elke vorm van samenwerking die daaraan kan bijdragen. Verschillende (koepel)organisaties, zoals de NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren), SMA (Sales Management Association), CBW Mitex (branches organisaties Sport, Mode, Wonen en Schoenen), NIMA en Dialogues House zijn partner of ondersteunen het initiatief.

Inschrijven
Meer informatie en inschrijven via: http://www.changeinbusiness.nl/12-12-12/. Leden van PDMA.NL krijgen 100 euro korting onder vermelding van de kortingscode.

Samenvatting
DatumWoensdag 12 december 2012
Tijd9:30 - 21:30
LocatieDialogues House
Foppingadreef 22
1102 BS Amsterdam
  
KortingscodeLog in als lid van PDMA.NL om uw kortingscode voor dit event te lezen.
  
Meer informatieGerard van Vliet, het getoonde emailadres

Dit event wordt buiten verantwoordelijkheid van de PDMA.NL georganiseerd.
02-12-12 (KVG)
Deel dit artikel via:

Reageer:






Wegens SPAM zijn comments voor niet aangemelde en ingelogde gebruikers uitgeschakeld.

Zoek

Leden Login



Wachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2022 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer