HvA – IoT academy – Amsterdam Arena- Hackathon!

Hogeschool van Amsterdam – IoT academy – Amsterdam Arena- Hackathon!

Heb jij toekomstvisie en wil je meedoen aan de eerste HvA Hackathon op het gebied van Big Data en Internet of Things? Doe dan op 24, 25 en 26 januari mee om innovaties te creëren op het gebied van crowd management technologie voor de Amsterdam ArenA.

Meld je hier aan IoT meets Data Science Hackathon en maak deel uit van de nieuwe generatie pioniers die IoT oplossingen realiseert voor crowdmanagement. (deelname is gratis)

We zijn op zoek naar innovatieve personen, die hun talent tot nieuwe hoogtes willen brengen en die bereid zijn om te falen, te leren en sterker terug te komen dan ooit tevoren. Herken jij jezelf hierin? Dan rest er nog maar één vraag. Heb jij dat wat nodig is om te winnen?
ArenA heeft toegezegd zorg te dragen voor mooie prijzen voor de groep met het beste idee. Vast staat dat het een zeer inspirerend event zal worden. Er is maar een beperkt aantal plaatsen dus reserveer deze data in je agenda en schrijf je nu in!

Tijdens het evenement worden de teams samengesteld. De ervaring leert namelijk dat teamleden met verschillende achtergronden het sterkst zijn. Mocht je toch al een team zijn/hebben, of je als (bedrijfs-)team wilt inschrijven kan dit ook. Let er op dat elk teamlid apart wordt aangemeld.
Als je je inschrijft rekenen we ook echt op je aanwezigheid!


Bij vragen kun je mailen naar het getoonde emailadres

Hartelijke groet van het HvA Hackathon-team:

Jurjen Helmus, Nanda Piersma, Erwin Borgmeijer & Jolanda Tetteroo

Samenvatting
DatumWoensdag 24 januari 2018
TijdMeerdere dagen
LocatieHogeschool van Amsterdam & Amsterdam Arena
  
KostenDeze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor PDMA-leden. Niet-leden, die een keer kennis willen maken met de PDMA.NL, zijn eveneens gratis welkom indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn.
  
Meer informatieHvA Hackathon-team, het getoonde emailadres
16-01-18 (RVD)
Deel dit artikel via:

De volgende bestanden zijn te downloaden:

Reageer:


Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is,
type onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
(Voorkom deze controle door eerst in te loggen op de website.)
  

Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2019 PDMA.NL - All Rights Reserved.