Design Roadmapping in Twente

Design Roadmapping in Twente


Donderdag 22 maart jl organiseerde NIKOS in samenwerking met Designlab en PDMA Nederland een Springtalk op de campus van de Technische Universiteit Twente. Onderwerp: ‘Design Roadmapping’. NIKOS-ESIM is ‘the department for entrepreneurship, strategy & innovation’ aan de Universiteit van Twente.

Na een inleiding door vooraanstaand PDMA-lid prof. dr. Ir. Petra de Weerd-Nederhof, hield dr. Lianne Simonse voor een breed publiek van leden, studenten, researchers en andere geïnteresseerden een boeiend betoog over dit onderwerp. Simonse is verbonden aan de Industrial Design Engineering Faculty van de Technische Universiteit in Delft.


In Simsonses boek, dat de basis was van haar presentatie en dat binnenkort verschijnt, doet ze verslag van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van Design Roadmapping. Ze publiceert regelmatig over dit onderwerp, ondermeer in de Journal of Product Innovation Management (JPIM) van de PDMA. Simonse toonde tijdens de goed bezochte bijeenkomst een aantal modellen voor design roadmapping. Modellen waarover meer te lezen zal zijn als haar boek uitkomt.

Direct na het verschijnen van haar boek zal op deze plaats een interview worden gepubliceerd met dr. Lianne Simonse.
29-03-18 (RVD)
Deel dit artikel via:

De volgende bestanden zijn te downloaden:

180322 springtalk nikos designlab pdma sneakpreviewbook liasi.pdf
(1.7 Mb)

Reageer:


Wegens SPAM zijn comments voor niet aangemelde en ingelogde gebruikers uitgeschakeld.

Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2021 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer