Goed nieuws uit Nederland - Van Amateur tot Prof Update!

Het programma voor Van Amateur tot Prof krijgt steeds meer vorm!

Op 29 September, de 5de dinsdag van september organiseert de PDMA de 5de editie van Goed Nieuws uit Nederland. Welke mooie innovaties hebben het licht gezien en prijken in het boek Goed Nieuws uit Nederland?

Claudia Zuiderwijk, Voorzitter Raad van Bestuur, Kamer van Koophandel, deelt met ons haar observaties. De toekomst bouw je op het verleden. Hoe heeft het vak zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld? Erik Jan Hultink, Hoogleraar, Departmental Director of Product Innovation Management geeft ons de belangrijkste inzichten.

En dan de toekomst van het vak in de Round Robin. Zes expert die je bijpraten over de belangrijkste trends voor het innovatievak.
- Academische inzichten uit Nyenrode en Delft door Henry Robben, Hoogleraar Marketing en Innovatie, Nyenrode Business Universiteit, en Linda Kester, Sincer, Strategic Innovation Portfolio Management.
- Inzichten uit het grote en het kleine bedrijfsleven door Jaco Fok, General Manager Open Innovation, Shell, en Koen Berends, Chief Development Officer, Electude.
- Deloitte, Jan van Trigt, Data Analytics Leader, praat je bij over innoveren met data analytics en Philips Design, Maarten Rincker, Senior Project Manager Design Innovation over de voorkant van innovatie.

Dit is het jaarcongres van de PDMA, een must voor iedere innovatie professional. De inschrijving loopt, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Inschrijven kan hier
28-08-15 (ZM)
Deel dit artikel via:

Reageer:


Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is,
type onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
(Voorkom deze controle door eerst in te loggen op de website.)
  

Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2021 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer