Gratis e-book Goed nieuws uit Nederland 2011

Laat u inspireren door 50 innovaties van Nederlandse bodem en benut de gouden tips van de innovators. PDMA.NL, de Nederlandse vereniging van innovatieprofessionals, biedt u gratis het e-book "Goed nieuws uit Nederland 2011" aan wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief. En wanneer u direct lid wordt, krijgt ook daarnaast ook het boek uit 2009 toegestuurd: dat is dus maar liefst 100 keer inspiratie!

Derde editie!
Want alweer voor de derde maal brengt PDMA.NL een boek uit met vijftig innovaties die ontstaan zijn in Nederland. Met recht goed nieuws uit Nederland dus, want de innovaties die er in staan zijn geboren in een tijd dat het economisch niet zo voorspoedig ging. En alleen dankzij de passie en volharding van de innovators het stadium van idee hebben kunnen ontstijgen.

We zijn er dan ook trots op weer 50 inspirerende verhalen bij elkaar te hebben, die elk weer uniek zijn. Er zitten innovaties bij die voortbouwen op onze geschiedenis en cultuur van fietsen, bloemen en de strijd tegen het water. Er zijn diverse innovaties die nieuwe technologie inzetten in de klas, en een uiteenlopende reeks aan duurzame oplossingen. Bovendien merken we dat innovatief Nederland zich aan het voorbereiden is op een ouder wordende bevolking.

Volg de ontwikkelingen
Innovatie is het economisch succesvol maken van iets nieuws en dat lukt goed. Daarbij blijkt wel dat veel meer samenwerking nodig is dan voorheen. Samenwerken is nu het dominante innovatieproces. Tevens is onderzocht hoe het de innovaties uit de eerste twee edities is vergaan. Ruim 80% van de innovaties uit de edities van 2007 en 2009 blijkt nog op de markt te zijn, dat is veel hoger dan verwacht (gewoonlijk 50% of minder volgens PDMA onderzoek). Deze innovaties hebben de economische storm dus goed doorstaan.

Kortom, laat deze derde uitgave u inspireren om zelf te gaan innoveren en de kansen die u ziet om te zetten in betekenisvolle oplossingen. Wij nemen het resultaat graag op in de editie van 2013!

Gratis downloaden
Leden van de Product Development and Management Association - Netherlands kunnen gratis het ebook "Goed nieuws uit Nederland 2011" downloaden door in te loggen op deze pagina. Bent u geen lid? Schrijf u dan via de homepage in op onze nieuwsbrief (midden onder aan de pagina) en u ontvangt per e-mail een tijdelijke link waarmee u het boek eveneens van deze pagina kunt downloaden.

Boek bestellen
Natuurlijk kunt u "Goed nieuws uit Nederland 2011" ook als gewoon boek bestellen. Gebruik daarvoor deze link naar managementboek.nl. Voor grote aantallen kunt u een e-mail sturen naar het getoonde emailadres.
02-01-12 (KVG)
Deel dit artikel via:

De volgende bestanden zijn te downloaden:

pdma nl ebook goed nieuws uit nederland 2011.pdf
(8.1 Mb)

Reacties (5)

E.vos zegt:
Als fdlezer wil ik graag een exemplaar van de e-bookversie ontvangen, zoals beschreven in een artikel in .
Met vriendelijke groet,
Edwin Vos
Maandag 21 november 2011 - 19:57
Kees van Grieken zegt:
Beste Edwin,

Iedereen die zich inschrijft op onze e-mail nieuwsbrief, ontvangt een e-mail ter bevestiging met daarin een tijdelijke link naar deze pagina. Wanneer je via die link naar deze pagina gaat, is het pdf-bestand van het e-book vrijgegeven voor downloaden. Inschrijven op de e-mail nieuwsbrief kan eenvoudig onderaan op de homepage www.pdma.nl.

Met vriendelijke groet,
Kees van Grieken
Maandag 21 november 2011 - 20:17
Germo Bekendam zegt:
Ben FD lezer en ontvang graag het gratis e-bookmaker.

Bij voorbaat dank
Zondag 19 februari 2012 - 13:35
Kees van Grieken zegt:
Beste Germo,

Aan het programma e-bookmaker kunnen wij je niet helpen. De FD-actie is dat je ons e-book "Goed nieuws uit Nederland 2011" gratis kunt downloaden wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief (zie de homepage om je in te schrijven).

Met vriendelijke groet,
Kees van Grieken
Zondag 19 februari 2012 - 14:36
Lara de Jong zegt:
Geachte dames, heren,
Ik wil mij graag inschrijven voor jullie nieuwsbrief en het gratis eboek "Goed nieuws uit Nederland 2011" ontvangen.
Met vriendelijke groet,
Lara de Jong
Donderdag 4 april 2013 - 15:31

Reageer:


Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is,
type onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
(Voorkom deze controle door eerst in te loggen op de website.)
  

Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2020 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer