Hoe ontwikkelt uw bedrijf een toekomstvisie?

De TU Delft en de Stichting Toekomstbeeld der Techniek doen momenteel een onderzoek naar hoe bedrijven naar de toekomst kijken. Vaak worden allerlei methoden daarvoor gebruikt zoals trendanalyse en scenario's. Om een goed beeld te krijgen hoe in de praktijk naar de toekomst wordt gekeken en hoe op basis daarvan besluitvorming plaatsvindt, is een vragenlijst ontwikkeld.

De antwoorden zullen worden gebruikt voor een onderzoek naar hoe (grote) bedrijven naar de toekomst kijken. De resultaten daarvan willen zullen gepubliceerd worden in een wetenschappelijk tijdschrift. De antwoorden zijn anoniem en alleen ter beschikking zijn voor de auteurs, en in de uiteindelijke rapportage zal niet verwezen worden naar afzonderlijke bedrijven.

In de vragenlijst wordt overigens niet naar vertrouwelijke zaken gevraagd en ook niet naar de inhoud van toekomstvisies, de onderzoekers zijn geinteresseerd in hoe bedrijven naar de toekomst kijken en welke methoden en processen daarbij een rol spelen.Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten.

De PDMA.NL stelt uw jullie medewerking zeer op prijs!

Met vriendelijke groet, namens de onderzoeksgroep, Patrick van der Duin (TU Delft / Fontys Hogeschool)

De link naar de survey: https://www.surveymonkey.com/s/6ZKN5K6
20-02-14 (JH)
Deel dit artikel via:

Reageer:


Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is,
type onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
(Voorkom deze controle door eerst in te loggen op de website.)
  

Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2021 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer