Doe mee met ons onderzoek: Innoveren samen met je concurrent.

Innoveren samen met je concurrent. Hoe kan dit zo succesvol mogelijk?


TU Eindhoven en PDMA zoeken 250 deelnemers voor een onderzoek naar innoveren in samenwerking met concurrenten. Heeft u ervaring in productontwikkeling en/of in samenwerken met stakeholders (al dan niet met concurrenten), dan vragen wij u om 15 minuten van uw tijd voor deelname aan dit onderzoek.

Kennis delen door samen te werken met concurrenten zorgt ervoor dat we sneller en beter kunnen innoveren. Daarnaast heeft samenwerken met concurrenten ook de potentie goedkoper te zijn doordat meer kennis voorhanden is. Deze bijzondere vorm van innoveren vraagt echter om een speciale aanpak. Aan de ene kant is het delen van informatie met de concurrent waarmee je samenwerkt een must, aan de andere kant een taboe. Er moest maar eens belangrijke informatie lekken! Hoe ga je daarmee om?

De Technische Universiteit Eindhoven voert in samenwerking met PDMA.NL een onderzoek uit om meer inzicht te krijgen hoe concurrerende partners sneller en beter kunnen innoveren en gelijktijdig het risico op het lekken van kostbare informatie kunnen minimaliseren. Hiertoe nodigen Lydie Smets (promovenda) en Fred Langerak (hoogleraar) u, als lid van PDMA.NL, uit om deel te nemen aan dit onderzoek. Om duidelijke conclusies te kunnen trekken zijn 250 deelnemers nodig. Uw deelname wordt daarom enorm gewaardeerd! U kunt deelnemen door hier te klikken.

Wanneer u denkt dat anderen binnen uw bedrijf of netwerk geïnteresseerd zijn om deel te nemen, stuur dan gerust deze oproep door. Voor het onderzoek maakt het niet uit dat de deelnemers in hetzelfde bedrijf actief zijn.

De resultaten en conclusies van het onderzoek worden (als u daar om vraagt) naar u toegestuurd. Tevens wordt u uitgenodigd voor een masterclass waarin de resultaten van dit onderzoek worden gepresenteerd.

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot het onderzoek dan kunt u altijd contact opnemen via email: het getoonde emailadres
25-09-12 (JH)
Deel dit artikel via:

Reageer:


Wegens SPAM zijn comments voor niet aangemelde en ingelogde gebruikers uitgeschakeld.

Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2021 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer