Nieuws

Op deze pagina vindt u een selectie van de nieuwste artikelen, verslagen en ander nieuws van de PDMA.NL, Product Development and Management Association - The Netherlands.

PDMA.nl gaat samenwerking aan met Duale Hochschule Baden-Württemberg

16-11-2018 - Vanaf begin volgend jaar biedt de PDMA een nieuwe academische opleiding aan voor innovatieprofessionals. In samenwerking met de Centre for Advanced Studies aan de Duale Hochschule Baden-Württemberg Stuttgart (DHBW CAS) zal vanaf februari 2019 het programma Product Development Professional van start gaan. De opleiding wordt in 2019 ... Lees meer.

Interessante workshop op de TU Delft in single en double loop innovation

30-04-2018 - Intuitie als voeding voor innovatie Tijdens de PDMA-workshop Single & Double Loop Innovation, 26 april aan de TU in Delft, werden innovatietheorie en –praktijk op een zeer toegankelijke manier bij elkaar gebracht. Drs. Rogier van Duin, consultant bij Duvaro en secretaris van PDMA, en Dr. Ir. Frido Smulders, als innovatieexpert ... Lees meer.

Patent Match op de TUE

05-04-2018 - Innovatieve concepten, ideeën, ontwerpen, octrooien; wat zouden we onze ideeën graag allemaal succesvol in de markt zetten. De realiteit is helaas anders. Veel ideeën verdwijnen in een bureaulade. En dat is zonde van alle ambitie, tijd, energie en bovendien verspilling van geld. PatentMatch gaat hier verandering in brengen. Het ... Lees meer.

PDMA te gast bij Findest Open (innovation en technology scouting)

05-04-2018 - Op 4 april 2018 zijn een aantal leden van de PDMA in de gelegenheid geweest om een bijeenkomst onder de titel "The Findest Open" bij te wonen. Findest is een start-up in Amsterdam van jonge, super enthousiaste professionals die de brug willen slaan tussen academisch onderzoek en bedrijven door Human Intelligence en Artifical ... Lees meer.

Design Roadmapping in Twente

26-03-2018 - Design Roadmapping in Twente Donderdag 22 maart jl organiseerde NIKOS in samenwerking met Designlab en PDMA Nederland een Springtalk op de campus van de Technische Universiteit Twente. Onderwerp: ‘Design Roadmapping’. NIKOS-ESIM is ‘the department for entrepreneurship, strategy & innovation’ aan de Universiteit van ... Lees meer.

Circulaire innnovatie maakindustrie - lastige keuze tussen koopman en dominee

26-02-2018 - Is de consumentenmarkt klaar voor innovatie binnen de circulaire economie? En is de maakindustrie dat zelf? Dat was één van de thema's die ter sprake kwam tijdens het PDMA-seminar 13 februari op de Bouwcampus in Delft. Volgens sommige sprekers zijn er volop mogelijkheden, anderen hadden wat andere ervaringen maar werken hard aan ... Lees meer.

Servitization en productization - exploratie van nieuwe business modellen

14-04-2017 - Op donderdag 13 april komen in Hoofddorp ruim 30 professionals bijeen om met elkaar van gedachten te wisselen over het ontwikkelen van services bij producten (servitization) en het ontwikkelen van producten bij diensten (productization). Het onderwerp wordt ingeleid door Wietze van der Aa. Rob Houben van Vanderlande Industries ... Lees meer.

PDMA corporate bijeenkomst 31 januari jl.

18-02-2017 - Dinsdagochtend 31 januari vond alweer het tweede corporate event van de PDMA plaats, met deelnemers van Philips, KLM, Friesland Campina, Priva, ATAG, Greefa, Engie, PWC, Océ & Corbion! Corbion (www.corbion.com) heeft deze dag haar deuren geopend. Marcel Wubbolts, de nieuwe CTO, heette ons welkom en gaf een toelichting op de innovaties ... Lees meer.

Succesvol corporate event bij TU Delft

03-11-2016 - Speciaal voor onze corporate leden organiseerden wij 3 november een event op de TU Delft. Dit event werd bijgewoond door innovatoren vanuit DSM, Nedap, Meyn, Festo, Atag en ABB. Tijdens het event zijn we ingegaan op de successen èn gefaalde innovatieprojecten binnen deze organisaties. Elke deelnemende organisatie deelde uit eigen ... Lees meer.

Lokale innovaties de wijde wereld in

28-09-2016 - In het High Tech Campus broeinest voor start-ups, HighTech XL, was pdma.nl op 27 september te gast om met een mooi gezelschap van gedachten te wisselen over het internationaal lanceren van innovaties. Want waar je innoveren meestal op een plek doet is dat niet noodzakelijk de juiste plek om je innovatie te lanceren. En als het al een ... Lees meer.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende  
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2018 PDMA.NL - All Rights Reserved.