Nieuws

Op deze pagina vindt u een selectie van de nieuwste artikelen, verslagen en ander nieuws van de PDMA.NL, Product Development and Management Association - The Netherlands.

Academische publicatie - Impact of Team Cognitive Styles on Performance of NPD

04-01-2016 - De PDMA.NL is een vereniging voor en door leden. En met trots kunnen we stellen dat ons ledenbestand voor 50% bestaat uit innovatie professionals, 30% consultant uit het innovatie werkveld en 20% uit het academische innovatie werkveld. Juist die drie bloedgroepen kunnen elkaar zo goed inspireren. Op uitnodiging van het bestuur hebben ... Lees meer.

10 jaar PDMA.NL in het PDMA blad visions

04-01-2016 - Het zal onze leden en geïnteresseerden niet ontgaan zijn dat 2015 het jubileumjaar geweest is voor de PDMA.NL. Wij hebben dit afgelopen jaar gevierd met het Goed nieuws uit Nederland jaarcongres "van Amateur naar professional". Tijdens dit congres heeft PDMA.NL felicitaties ontvangen van haar moederorganisatie in Amerika, PDMA.org. ... Lees meer.

van amateur tot professional met speciale aanbieding NPDP opleiding

28-10-2015 - Vanuit het thema 'van amateur tot prof' werd op 29 september een bijeenkomst georganiseerd rondom het 10 jarig bestaan van de Nederlandse chapter van PDMA. Het is overigens niet aannemelijk dat binnen de PDMA veel amateurs rondwaren. Want alle leden hebben wel op de een of andere manier in hun professie met innovatie te maken. Hooguit ... Lees meer.

Goed nieuws uit Nederland - Van Amateur tot Prof Update!

16-07-2015 - Het programma voor Van Amateur tot Prof krijgt steeds meer vorm! Op 29 September, de 5de dinsdag van september organiseert de PDMA de 5de editie van Goed Nieuws uit Nederland. Welke mooie innovaties hebben het licht gezien en prijken in het boek Goed Nieuws uit Nederland? Claudia Zuiderwijk, Voorzitter Raad van Bestuur, Kamer van ... Lees meer.

How ‘fuzzy’ is front end decision making? (English spoken)

29-06-2015 - How 'fuzzy' is front end decision making? Making effective and efficient decisions under high uncertainty that lead to creative ideas and successful new products is the core challenge of the Front End innovation manager. On the 23rd of June Katrin Eling and Reinier Halbertsma presented in Eindhoven in this masterclass cutting edge ... Lees meer.

PDMA.nl een NPDP-er rijker

24-03-2015 - Ivar Kappert (Fokker Aerostructures) heeft afgelopen woensdag PDMA-examen gedaan en is geslaagd. Hij is de eerste van de lichting deelnemers aan de New Product Development Professional course van STEM/NBDA die aan de vernieuwde opzet van deze opleiding heeft deelgenomen: opleiding + examentraining + examen. En, in een keer succesvol dit ... Lees meer.

GNUN15: Wordt u goud, zilver of brons sponsor?

06-02-2015 - Goed nieuws uit Nederland 2015 is ruim op weg. We hebben weer veel innovaties van vaderlandse bodem mogen ontvangen. Die worden nu opgemaakt en klaargestoomd voor de vijfde versie van Goed nieuws uit Nederland. Net als andere jaren is er ook voor deze versie weer de mogelijkheid om als sponsor op te treden. Wilt u uw organisatie ... Lees meer.

Speciale Aanbieding NPDP-certificering: Examentraining + examen

25-01-2015 - NPDP-certificering: examentraining + examen Speciaal voor leden van PDMA: deelname aan de examentrainingsdag voor het PDMA examen tegen gereduceerd tarief. Deze examentrainingsdag maakt normaal deel uit van de New Product Development Professional course van STEM/NBDA Leden van PDMA kunnen echter deelnemen aan uitsluitend deze ... Lees meer.

ISO-richtlijnen innovatiemanagement – Deelnemen aan internationale ontwikkeling

25-01-2015 - (Dit is een bericht van PDMA.NL partner NEN. Wij bevelen deelname aan de workshops van harte aan.) Mondiaal zijn meer dan 24 landen gestart met de ontwikkeling van ISO-richtlijnen voor innovatiemanagement. Het gaat om management, gemeenschappelijke taal en methodieken voor innovatietrajecten met partners, grens- en cultuur ... Lees meer.

Creating a culture of innovation

01-12-2014 - Verslag van de PDMA masterclass op 26 november 2014 Als de strategie in botsing komt met de cultuur van een organisatie dan wint de cultuur altijd met deze quote van Jan Bommerez startte Arjen Lettinga de innovatie ontbijtsessie van het PDMA in Deloitte's iZone in Utrecht. Op deze vroege ochtend komen de PDMA innovatie professionals ... Lees meer.

vorige   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende  
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2020 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer