Nieuws

Op deze pagina vindt u een selectie van de nieuwste artikelen, verslagen en ander nieuws van de PDMA.NL, Product Development and Management Association - The Netherlands.

"Wat moet u maken?" vroeg professor Patrick Whitney tijdens de masterclass over 'Whole View Design Strategy'

17-11-2014 - Vrijdag 7 november was professor Patrick Whitney van het Illinois Institute of Technology op bezoek bij de Technische Universiteit Delft. Speciaal voor de PDMA sprak hij over zijn 'Whole View Design Strategy' en innovatie in ecosystemen. Vier lenzen voor innovatie De specialiteit van Whitney's school is het ontwerp van het ... Lees meer.

Innovatie en ISO - Wat is de norm?

22-10-2014 - 'Innovatie - 'Wat is de norm?' Nut en noodzaak, zin en onzin van internationale (ISO) richtlijnen voor innovatiemanagement stonden centraal tijdens de informatie- en discussiemiddag van NEN en STEM op 22 september jl. Diverse sprekers vanuit wetenschap en bedrijfsleven lieten hun licht schijnen over voor en nadelen van een ... Lees meer.

Uniek aanbod van STEM - Become certified New Product Development

14-10-2014 - Become certified New Product Development Professional Onze partner STEM/NBDA die de NPDP cursussen verzorgt, heeft nu wel een heel aantrekkelijk aanbod voor leden! Met deze 'once in a liftime' aanbieding krijgt u een korting ter waarde van zo'n 4 jaar lidmaatschap. De NPDP cursus staat bekend als een van de meest vooraanstaande ... Lees meer.

Seminar duurzaam ondernemen: Last, lust of kans voor innovatie?

01-10-2014 - Duurzaamheid, innoveren en kansen pakken. Het PDMA seminar ging op 11 september dit thema in. Het programma was samengesteld uit sprekers vanuit kleine en grote bedrijven, de afsluitende workshop werd verzorgd vanuit de academische wereld en de consultancy. Allereerst kwam Merijn Everaarts van Dopper aan het woord. Hij legde uit hoe ... Lees meer.

Kom mee, doe mee en kijk mee op de Accenture Innovation Award

29-07-2014 - Accenture Innovation Awards Ook dit jaar organiseert Accenture de Innovation Awards. De Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland. In Nederland gelanceerde concepten die jonger zijn dan drie jaar kunnen meedoen. Hele mooie innovaties ... Lees meer.

De eerste PDMA in Actie bij een Corporate lid!

29-07-2014 - Dinsdag 8 juli 2014. 9.30 uur IHC haalt waarde uit haar Corporate lidmaatschap van de PDMA. Leg je issue of vraag voor aan een groep leden van de PDMA en laat hen voor je denken. Ook een bedrijf met een geschiedenis die terug gaat tot 1642 een net het predicaat Koninklijk gekregen heeft kan nog van anderen leren. Of heeft de wijsheid ... Lees meer.

Doe mee aan ons onderzoek: de samenwerking in innovatienetwerken

28-04-2014 - Als vakvereniging voor innovatieprofessionals hebben wij niet alleen de taak om inzichten te delen met elkaar, maar ook om het genereren van nieuwe academische kennis te ondersteunen. Daarom vragen wij de leden van de PDMA mee te werken aan academische onderzoeken die van meerwaarde zijn voor onze vereniging. Voor het volgende onderzoek ... Lees meer.

Masterclass "Think small and innovate like a startup"

27-04-2014 - PDMA Masterclass - dinsdag 25 maart 2014, 16.00 uur Dr. Tucker Marion, Associate Professor of Technological entrepeneurship, Northeastern University Boston Think small and innovate like a startup Het fenomeen van 'lean innovation' in relatie tot start-ups heeft de afgelopen jaren internationaal veel aandacht gekregen. Zoals ... Lees meer.

PDMA Programma commissie zoekt nieuwe leden

14-04-2014 - Wij zijn op zoek naar enthousiaste organisatoren om onze PDMA programma commissie te versterken. De programma commissie organiseert in tweetallen ongeveer 10 events (seminars & masterclasses) per jaar. Dit is je kans om daar twee keer per jaar je stem in te laten horen! Ben jij de innovatie professional die we zoeken voor deze ... Lees meer.

Innoveren met Internet of Things: gewoon doen!

04-03-2014 - 'Elke dag dat ik niet programmeer ben ik een beetje dood' aldus Erik Meijer, hoogleraar aan de TU Delft en directeur van Applied Duality. Zo begon hij op 4 februari 2014 bij Philips zijn keynote voor het Seminar Innoveren met Internet of Things. Wie had gehoopt op een voorzichtige introductie over het Internet of Things had geen geluk: ... Lees meer.

vorige   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende  
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2020 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer