Nieuws

Op deze pagina vindt u een selectie van de nieuwste artikelen, verslagen en ander nieuws van de PDMA.NL, Product Development and Management Association - The Netherlands.

MKB's octrooieren nog te weinig

22-02-2014 - MKB's maken, in tegenstelling tot grote bedrijven, veel minder gebruik van octrooibescherming. Vaak wordt aangenomen dat MKB's hun innovaties beter op andere manieren beschermen, bijvoorbeeld door geheimhouding. MKB's zouden immers niet de nodige middelen hebben om een voldoende grote octrooiportefeuille uit te bouwen, noch om hun ... Lees meer.

Nomineer uw innovatie manager voor Outstanding Corporate Innovator (OCI) Award

20-01-2014 - Outstanding Corporate Innovator NOMINATE A COMPANY TODAY The Outstanding Corporate Innovator (OCI) Award is the only innovation award which recognizes sustained (5 or more years) quantifiable business results from new products and services. For over twenty-five years, The Outstanding Corporate Innovator (OCI) Award selection ... Lees meer.

Hoe ontwikkelt uw bedrijf een toekomstvisie?

08-01-2014 - De TU Delft en de Stichting Toekomstbeeld der Techniek doen momenteel een onderzoek naar hoe bedrijven naar de toekomst kijken. Vaak worden allerlei methoden daarvoor gebruikt zoals trendanalyse en scenario's. Om een goed beeld te krijgen hoe in de praktijk naar de toekomst wordt gekeken en hoe op basis daarvan besluitvorming ... Lees meer.

Goed NPD portfoliomanagement is gebaseerd op feiten en kritisch denken

24-12-2013 - Op 26 november was PDMA.NL weer eens te gast op de TU Delft, dit maal voor de langverwachte masterclass van Linda Kester over NPD portfolio management. Met bijna het dubbele aantal deelnemers dan bij een gebruikelijke masterclass al bij voorbaat een succes. NPD Portfoliomanagement gaat over het maximaliseren van de waarde van het ... Lees meer.

Goed nieuws en Hans Biesheuvel trekken volle zalen

31-10-2013 - Eindelijk was het dan zover. Goed nieuws uit Nederland 2013 kon worden uitgereikt. Met een beproefd concept, een gratis seminar met keynotes, werd een volle collegezaal getrokken in de Hogeschool van Amsterdam, cluster Techniek. En de zaal zat vooral vol met innovatieprofessionals. Voor studenten van de HvA was er nog net genoeg ... Lees meer.

Hoe gaat het nu met.... de bedrijven uit de vorige edities van GNUN

12-09-2013 - Het zal niemand ontgaan zijn dat afgelopen juni alweer de vierde editie van ons boek Goed Nieuws uit Nederland uitgekomen is. In dit boek staan 50 recente innovaties van Nederlandse bodem. Maar wat is er eigenlijk terecht gekomen van de 150 innovaties uit de voorgaande edities? Veel producten uit de wat oudere GNUN edities zullen hun ... Lees meer.

Participate Now in PDMA Foundation Research on Social Media's Contributions

11-06-2013 - De PDMA onderscheidt zich als vakvereniging door niet alleen kennis te delen maar ook nieuwe kennis te genereren. De PDMA Foundation, dat deel van onze vakvereniging dat onderzoek doet naar New Product Development processen, is bezig met een nieuwe onderzoek naar hoe sociale media de New Product Development (NPD) van een organisatie ... Lees meer.

Benchmarking the best versus the rest, en hoe de BV Nederland daarin test?

10-06-2013 - Op 5 juni '13 had de PDMA-NL de eer Prof. Abbie Griffin te mogen ontvangen. In een goed bezocht middag-event bij FrieslandCampina in Amersfoort schetste zij de resultaten van de 4e PDMA CPAS studie. De CPAS studies gaan feitelijk terug tot in de jaren-80 en schetsen ruwweg eens per decennium een beeld van hoe de wereld innoveert, hoe ... Lees meer.

Effectieve besluitvorming in innovatieprojecten

06-06-2013 - Als vakvereniging voor innovatieprofessionals hebben wij niet alleen de taak om inzichten te delen met elkaar, maar ook om het genereren van nieuwe academische kennis te ondersteunen. Daarom vragen wij de leden van de PDMA mee te werken aan academische onderzoeken die van meerwaarde zijn voor onze vereniging. Voor het volgende onderzoek ... Lees meer.

PDMA.NL introduceert boek "Goed nieuws uit Nederland 2013"

26-05-2013 - 5 juni 2013 brengt PDMA.NL alweer de vierde editie van Goed Nieuws Uit Nederland uit. In een nieuw fleurig jasje, dat het optimisme dat de innovators moeten hebben gevoeld bij het ontstaan van hun ideeën weerspiegeld. De selectie van vijftig inspirerende innovaties geeft ook dit keer weer een rijke schakering van wat er allemaal ... Lees meer.

vorige   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende  
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2020 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer