Nieuws

Op deze pagina vindt u een selectie van de nieuwste artikelen, verslagen en ander nieuws van de PDMA.NL, Product Development and Management Association - The Netherlands.

PDMA Programma commissie zoekt nieuwe leden

14-04-2014 - Wij zijn op zoek naar enthousiaste organisatoren om onze PDMA programma commissie te versterken. De programma commissie organiseert in tweetallen ongeveer 10 events (seminars & masterclasses) per jaar. Dit is je kans om daar twee keer per jaar je stem in te laten horen! Ben jij de innovatie professional die we zoeken voor deze ... Lees meer.

Innoveren met Internet of Things: gewoon doen!

04-03-2014 - 'Elke dag dat ik niet programmeer ben ik een beetje dood' aldus Erik Meijer, hoogleraar aan de TU Delft en directeur van Applied Duality. Zo begon hij op 4 februari 2014 bij Philips zijn keynote voor het Seminar Innoveren met Internet of Things. Wie had gehoopt op een voorzichtige introductie over het Internet of Things had geen geluk: ... Lees meer.

MKB's octrooieren nog te weinig

22-02-2014 - MKB's maken, in tegenstelling tot grote bedrijven, veel minder gebruik van octrooibescherming. Vaak wordt aangenomen dat MKB's hun innovaties beter op andere manieren beschermen, bijvoorbeeld door geheimhouding. MKB's zouden immers niet de nodige middelen hebben om een voldoende grote octrooiportefeuille uit te bouwen, noch om hun ... Lees meer.

Nomineer uw innovatie manager voor Outstanding Corporate Innovator (OCI) Award

20-01-2014 - Outstanding Corporate Innovator NOMINATE A COMPANY TODAY The Outstanding Corporate Innovator (OCI) Award is the only innovation award which recognizes sustained (5 or more years) quantifiable business results from new products and services. For over twenty-five years, The Outstanding Corporate Innovator (OCI) Award selection ... Lees meer.

Hoe ontwikkelt uw bedrijf een toekomstvisie?

08-01-2014 - De TU Delft en de Stichting Toekomstbeeld der Techniek doen momenteel een onderzoek naar hoe bedrijven naar de toekomst kijken. Vaak worden allerlei methoden daarvoor gebruikt zoals trendanalyse en scenario's. Om een goed beeld te krijgen hoe in de praktijk naar de toekomst wordt gekeken en hoe op basis daarvan besluitvorming ... Lees meer.

Goed NPD portfoliomanagement is gebaseerd op feiten en kritisch denken

24-12-2013 - Op 26 november was PDMA.NL weer eens te gast op de TU Delft, dit maal voor de langverwachte masterclass van Linda Kester over NPD portfolio management. Met bijna het dubbele aantal deelnemers dan bij een gebruikelijke masterclass al bij voorbaat een succes. NPD Portfoliomanagement gaat over het maximaliseren van de waarde van het ... Lees meer.

Goed nieuws en Hans Biesheuvel trekken volle zalen

31-10-2013 - Eindelijk was het dan zover. Goed nieuws uit Nederland 2013 kon worden uitgereikt. Met een beproefd concept, een gratis seminar met keynotes, werd een volle collegezaal getrokken in de Hogeschool van Amsterdam, cluster Techniek. En de zaal zat vooral vol met innovatieprofessionals. Voor studenten van de HvA was er nog net genoeg ... Lees meer.

Hoe gaat het nu met.... de bedrijven uit de vorige edities van GNUN

12-09-2013 - Het zal niemand ontgaan zijn dat afgelopen juni alweer de vierde editie van ons boek Goed Nieuws uit Nederland uitgekomen is. In dit boek staan 50 recente innovaties van Nederlandse bodem. Maar wat is er eigenlijk terecht gekomen van de 150 innovaties uit de voorgaande edities? Veel producten uit de wat oudere GNUN edities zullen hun ... Lees meer.

Participate Now in PDMA Foundation Research on Social Media's Contributions

11-06-2013 - De PDMA onderscheidt zich als vakvereniging door niet alleen kennis te delen maar ook nieuwe kennis te genereren. De PDMA Foundation, dat deel van onze vakvereniging dat onderzoek doet naar New Product Development processen, is bezig met een nieuwe onderzoek naar hoe sociale media de New Product Development (NPD) van een organisatie ... Lees meer.

Benchmarking the best versus the rest, en hoe de BV Nederland daarin test?

10-06-2013 - Op 5 juni '13 had de PDMA-NL de eer Prof. Abbie Griffin te mogen ontvangen. In een goed bezocht middag-event bij FrieslandCampina in Amersfoort schetste zij de resultaten van de 4e PDMA CPAS studie. De CPAS studies gaan feitelijk terug tot in de jaren-80 en schetsen ruwweg eens per decennium een beeld van hoe de wereld innoveert, hoe ... Lees meer.

vorige   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende  
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2021 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer