Nieuws

Op deze pagina vindt u een selectie van de nieuwste artikelen, verslagen en ander nieuws van de PDMA.NL, Product Development and Management Association - The Netherlands.

Innovatie van hightech innovatieprocessen

05-02-2013 - Als gast van PDMA.NL en Assembléon verdiepten 30 innovatieprofessionals zich in het innovatieproces van hightech systemen. Zij hadden zich ondanks heersende virussen en sneeuwbuien op 5 februari 2013 toch naar Veldhoven gespoed, voor een zeer interessant seminar. Jeroen de Groot, CEO van Assembléon en lid van PDMA.NL ... Lees meer.

Participatie en smaakmakers zijn aanjagers van innovatie

13-12-2012 - Participatie en smaakmakers zijn de aanjagers van social media én van innovatie. Zorg dat invloedrijke mensen erover gaan praten, bloggen en tweeten, dan zal het aantal views exponentieel stijgen. Maar zoek ook de klanten op: mensen willen ideeën en gedachten delen, zet ze daarom aan tot actie, zorg dat ze het door gaan ... Lees meer.

Doet u mee met "Goed nieuws uit Nederland"?

02-12-2012 - In juni 2013 zal de vierde editie van het boek 'Goed nieuws uit Nederland' van de persen rollen. Ook dit keer zal het boek een vogelvlucht langs de innovaties maken en kijken welke nieuwe trends zich voordoen in innoverend Nederland. Het boek zal 50 Nederlandse innovaties beschrijven en voor iedere innovatie aangeven wat er bijzonder was ... Lees meer.

Certificeer u nu als New Product Development Professional (NPDP)

26-11-2012 - Tijdens de New Product Development Professional Course wordt de methodiek gepresenteerd die zich vanuit de PDMA heeft ontwikkeld tot de wereldstandaard op het gebied van de innovatie van producten, diensten en processen. De start van een nieuwe cyclus van deze opleiding staat gepland op woensdag 17 april. Zie voor informatie en de ... Lees meer.

Jeppesen, Deutsche Seniorenliga, Rabobank and Asatsu-DK

08-11-2012 - Winnaars van de Co-Creation Awards 2012! Jeppesen, Deutsche Seniorenliga, Rabobank and Asatsu-DK zijn de winnaars van de Co-Creation Awards 2012. Dat is donderdag 8 november 2012 bekend gemaakt tijdens de feestelijke bijeenkomst van de PDMA - Co-Creation Association in de campus van Capgemini in Utrecht. De internationale jury heeft uit ... Lees meer.

The Recipe of the Front End of Innovation

10-10-2012 - Gedegen onderzoek en kennisopbouw van het onderwerp (marktkans) is een voorwaarde voor een succesvolle ideation. Daarmee maak je het "Fuzzy Front End" veel minder fuzzy! Dat is de rode draad in de lezingen bij het seminar "The Recipe of the Front End of Innovation". Het toetsen van ideeën en concepten met behulp van bijvoorbeeld ... Lees meer.

Help PDMA bij het verbeteren van haar activiteiten

28-09-2012 - De Product Development & Management Association Event Task Force vraagt om uw hulp om beter te begrijpen welke waarde u hecht aan de door PDMA georganiseerde activiteiten. Deze Task Force is een onderdeel van de internationale overkoepelende PDMA organisatie. De resultaten zal PDMA.NL gebruiken voor het verbeteren van haar ... Lees meer.

Kennismanagement bij innovatie: organisatie van kenners

15-05-2012 - Innovatie wordt nog al eens over één kam geschoren met kennis. Echter kennis (van de markt, technologie of processen bijvoorbeeld) is over het algemeen de belangrijkste input voor innovatie. Vraag is nu hoe je die kennis in je organisatie borgt. Zodat je kunt blijven innoveren. Het goed organiseren en ervoor zorgen dat je ... Lees meer.

Doe mee met ons onderzoek: Innoveren samen met je concurrent.

08-09-2012 - Innoveren samen met je concurrent. Hoe kan dit zo succesvol mogelijk? TU Eindhoven en PDMA zoeken 250 deelnemers voor een onderzoek naar innoveren in samenwerking met concurrenten. Heeft u ervaring in productontwikkeling en/of in samenwerken met stakeholders (al dan niet met concurrenten), dan vragen wij u om 15 minuten van uw tijd ... Lees meer.

PDMA.NL onderzoek naar productontwikkeling gaat door!

08-07-2012 - Uit onderzoek van de Product Development Management Associatie (PDMA) blijkt dat slechts 60% van de productintroducties succesvol zijn. Om inzicht te krijgen in de oorzaken hiervan nodigt de PDMA innovatieprofessionals uit om deel te nemen aan de toonaangevende Comparative Performance Assessment Study (CPAS) naar best practices op het ... Lees meer.

vorige   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende  
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2019 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer