Nieuws

Op deze pagina vindt u een selectie van de nieuwste artikelen, verslagen en ander nieuws van de PDMA.NL, Product Development and Management Association - The Netherlands.

Effectieve besluitvorming in innovatieprojecten

06-06-2013 - Als vakvereniging voor innovatieprofessionals hebben wij niet alleen de taak om inzichten te delen met elkaar, maar ook om het genereren van nieuwe academische kennis te ondersteunen. Daarom vragen wij de leden van de PDMA mee te werken aan academische onderzoeken die van meerwaarde zijn voor onze vereniging. Voor het volgende onderzoek ... Lees meer.

PDMA.NL introduceert boek "Goed nieuws uit Nederland 2013"

26-05-2013 - 5 juni 2013 brengt PDMA.NL alweer de vierde editie van Goed Nieuws Uit Nederland uit. In een nieuw fleurig jasje, dat het optimisme dat de innovators moeten hebben gevoeld bij het ontstaan van hun ideeën weerspiegeld. De selectie van vijftig inspirerende innovaties geeft ook dit keer weer een rijke schakering van wat er allemaal ... Lees meer.

Designovation, een mooi voorbeeld van een succesvolle crossover

01-05-2013 - Soms gebeurt het dat kennis en inzicht op het juiste moment met de juiste mensen gedeeld worden en op de juiste wijze. En zo was er op donderdag 9 april 2013 het seminar designovation georganiseerd door PDMA en DMN. De creatieve industrie is één van de negen topsectoren van de Nederlandse economie. In september 2012 ... Lees meer.

Laat techniek studenten van de HvA voor u innoveren en prototypes maken.

21-04-2013 - Zit u met een technisch innovatievraagstuk, maar heeft u geen tijd of de middelen om eraan te werken? Dan biedt het Innovatielab van de Hogeschool van Amsterdam de oplossing. Laat techniek studenten voor u innoveren en prototypes maken. PDMA leden krijgen voorrang bij de selectie van de opdrachten. Het innovatielab van de Hogeschool ... Lees meer.

Innovatie van hightech innovatieprocessen

05-02-2013 - Als gast van PDMA.NL en Assembléon verdiepten 30 innovatieprofessionals zich in het innovatieproces van hightech systemen. Zij hadden zich ondanks heersende virussen en sneeuwbuien op 5 februari 2013 toch naar Veldhoven gespoed, voor een zeer interessant seminar. Jeroen de Groot, CEO van Assembléon en lid van PDMA.NL ... Lees meer.

Participatie en smaakmakers zijn aanjagers van innovatie

13-12-2012 - Participatie en smaakmakers zijn de aanjagers van social media én van innovatie. Zorg dat invloedrijke mensen erover gaan praten, bloggen en tweeten, dan zal het aantal views exponentieel stijgen. Maar zoek ook de klanten op: mensen willen ideeën en gedachten delen, zet ze daarom aan tot actie, zorg dat ze het door gaan ... Lees meer.

Doet u mee met "Goed nieuws uit Nederland"?

02-12-2012 - In juni 2013 zal de vierde editie van het boek 'Goed nieuws uit Nederland' van de persen rollen. Ook dit keer zal het boek een vogelvlucht langs de innovaties maken en kijken welke nieuwe trends zich voordoen in innoverend Nederland. Het boek zal 50 Nederlandse innovaties beschrijven en voor iedere innovatie aangeven wat er bijzonder was ... Lees meer.

Certificeer u nu als New Product Development Professional (NPDP)

26-11-2012 - Tijdens de New Product Development Professional Course wordt de methodiek gepresenteerd die zich vanuit de PDMA heeft ontwikkeld tot de wereldstandaard op het gebied van de innovatie van producten, diensten en processen. De start van een nieuwe cyclus van deze opleiding staat gepland op woensdag 17 april. Zie voor informatie en de ... Lees meer.

Jeppesen, Deutsche Seniorenliga, Rabobank and Asatsu-DK

08-11-2012 - Winnaars van de Co-Creation Awards 2012! Jeppesen, Deutsche Seniorenliga, Rabobank and Asatsu-DK zijn de winnaars van de Co-Creation Awards 2012. Dat is donderdag 8 november 2012 bekend gemaakt tijdens de feestelijke bijeenkomst van de PDMA - Co-Creation Association in de campus van Capgemini in Utrecht. De internationale jury heeft uit ... Lees meer.

The Recipe of the Front End of Innovation

10-10-2012 - Gedegen onderzoek en kennisopbouw van het onderwerp (marktkans) is een voorwaarde voor een succesvolle ideation. Daarmee maak je het "Fuzzy Front End" veel minder fuzzy! Dat is de rode draad in de lezingen bij het seminar "The Recipe of the Front End of Innovation". Het toetsen van ideeën en concepten met behulp van bijvoorbeeld ... Lees meer.

vorige   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende  
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2021 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer