Nieuws

Op deze pagina vindt u een selectie van de nieuwste artikelen, verslagen en ander nieuws van de PDMA.NL, Product Development and Management Association - The Netherlands.

Help PDMA bij het verbeteren van haar activiteiten

28-09-2012 - De Product Development & Management Association Event Task Force vraagt om uw hulp om beter te begrijpen welke waarde u hecht aan de door PDMA georganiseerde activiteiten. Deze Task Force is een onderdeel van de internationale overkoepelende PDMA organisatie. De resultaten zal PDMA.NL gebruiken voor het verbeteren van haar ... Lees meer.

Kennismanagement bij innovatie: organisatie van kenners

15-05-2012 - Innovatie wordt nog al eens over één kam geschoren met kennis. Echter kennis (van de markt, technologie of processen bijvoorbeeld) is over het algemeen de belangrijkste input voor innovatie. Vraag is nu hoe je die kennis in je organisatie borgt. Zodat je kunt blijven innoveren. Het goed organiseren en ervoor zorgen dat je ... Lees meer.

Doe mee met ons onderzoek: Innoveren samen met je concurrent.

08-09-2012 - Innoveren samen met je concurrent. Hoe kan dit zo succesvol mogelijk? TU Eindhoven en PDMA zoeken 250 deelnemers voor een onderzoek naar innoveren in samenwerking met concurrenten. Heeft u ervaring in productontwikkeling en/of in samenwerken met stakeholders (al dan niet met concurrenten), dan vragen wij u om 15 minuten van uw tijd ... Lees meer.

PDMA.NL onderzoek naar productontwikkeling gaat door!

08-07-2012 - Uit onderzoek van de Product Development Management Associatie (PDMA) blijkt dat slechts 60% van de productintroducties succesvol zijn. Om inzicht te krijgen in de oorzaken hiervan nodigt de PDMA innovatieprofessionals uit om deel te nemen aan de toonaangevende Comparative Performance Assessment Study (CPAS) naar best practices op het ... Lees meer.

Successen met Turning technology into business

27-06-2012 - Het studentenproject "Turning technology into business" gaat uit van zoeken naar toepassingen voor patenten, vaak in een andere vorm dan waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld waren. De kunst van het innoveren volgens het principe van dit project ligt in het breder trekken van de betekenis van een patent, welke in veel gevallen al breed ... Lees meer.

Beheersing innovatieproces cruciaal voor succes

22-06-2012 - Dat succesvol innoveren niet vanzelfsprekend is, mag wel geconcludeerd worden aan de hand van de grote belangstelling voor de track Process & Tooling. De sprekers tijdens deze track op het PDMA.NL jaarcongres "Innovation: Turning technology into business" hebben echter veel ervaring in de productontwikkeling en deelden hun inzichten ... Lees meer.

De vele aandachtsgebieden van innoveren

17-06-2012 - Tijdens het jaarcongres van PDMA.NL "Innovation: Turning technology into business" werd de track Process & Tooling drukbezocht. Diverse sprekers belichtten hier het innovatieproces vanuit de eigen expertise. In dit eerste deel gaan we in op de vele aandachtsgebieden van innoveren. De presentaties zijn na inloggen voor PDMA-leden ... Lees meer.

Iedereen wil grip op het innovatieproces

05-06-2012 - De behoefte om grip te krijgen op het innovatieproces werd zeer zichtbaar door de grote belangstelling voor de track "Metrics" tijdens het PDMA.NL Jaarcongres 2012. Tijdens de sessies werd een antwoord geformuleerd op vragen als: Welke meetbare kpi's kun je gebruiken bij het ontwikkelen en introduceren van nieuwe producten (bijv. in ... Lees meer.

Resultaten PDMA.NL Best Practice Survey 2012

01-06-2012 - PERSBERICHT EINDHOVEN, 1 JUNI 2012. "Innovatieve bedrijven luisteren goed naar de klant, stellen duidelijke en ambitieuze doelen en managen ontwikkelingsteams uitstekend." Dat blijkt uit de "Best Practice Survey 2012", uitgevoerd door de Nederlandse afdeling van de Product Development & Management Association (PDMA). De ... Lees meer.

Het geheim van een succesvol innovatieproject

26-04-2012 - Betrokkenheid en discipline zijn belangrijke voorwaarden voor een succesvol productontwikkeltraject. Dat is de conclusie na afloop van het PDMA.NL seminar "The secret of successful NPD execution and delivery". Er is veel te leren uit het verleden, er zijn goede tools beschikbaar, maar alleen wanneer de gehele organisatie de juiste ... Lees meer.

vorige   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende  
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2021 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer