Nieuws

Op deze pagina vindt u een selectie van de nieuwste artikelen, verslagen en ander nieuws van de PDMA.NL, Product Development and Management Association - The Netherlands.

Goed nieuws uit Nederland op innovatie.tv

15-12-2011 - Innovatie.tv, kent u dat al? In elk geval kent innovatie.tv PDMA.NL. En dat heeft "Goed nieuws uit Nederland 2011" weer wat extra publiciteit opgeleverd. In het Innovation & Leadership Lab zijn opnames over het boek gemaakt en deze zijn nu te zien op innovatie.tv. Het filmpje laat zien dat innovatie iets meer is dan "de invoering van ... Lees meer.

Biomimicry, van kolibri tot spionagehelicopter

29-11-2011 - Het opdoen van inspiratie uit de natuur staat centraal tijdens de masterclass "Biomimicry, innovation by nature". Dat het niet alleen gaat om inspiratie, maar dat in de natuur ook daadwerkelijk oplossingen gevonden kunnen worden voor innovatievraagstukken is aan het eind van deze leuke middag voor iedereen duidelijk. We zijn vandaag ... Lees meer.

Silver, Gold en zelfs Platinum in 2012

14-11-2011 - Delen van kennis en ervaring is één van de voornaamste doelen van PDMA.NL. Deelname aan de activiteiten van PDMA.NL is hiervoor een essentiële en zeer waardevolle component. Leden die actief participeren in de masterclasses, seminars en andere activiteiten van PDMA.NL worden dus als voorbeeld gezien. En dat willen wij ... Lees meer.

Product Service Systems, hoe pak je dat het beste aan?

13-10-2011 - Donderdag 13 oktober werden zo'n 35 PDMA leden en introducés verwelkomd in het Innovation & Leadership Lab (kortweg IL-Lab) in Amsterdam. Gehuld in witte laboratoriumjassen vertelden Rob de Graaf en Pam de Sterke van het Innovation Leadership Network enthousiast over hun bijzondere lab waar geregeld workshops en trainingen op ... Lees meer.

Ga zware tijden met innovaties te lijf: bakkerijsector geeft het goede voorbeeld

26-09-2011 - Rob de Graaf in het financieele dagblad | In de Miljoenennota is innovatie prominent aanwezig - minder regels, fiscale aftrek voor R&D, een betere link tussen wetenschap en topsectoren. Dat zal allemaal zeker helpen, maar daarmee innoveren we ons niet door zware tijden. Wie geen last heeft van regels, weinig aan onderzoek en ... Lees meer.

Octrooien: te weinig benutte kansen!

13-09-2011 - Een octrooi is veel meer dan een juridische mogelijkheid om een markt te monopoliseren. Door in een business-spel octrooien in te zetten en te benutten werd het de deelnemende PDMA.NL leden al snel duidelijk dat de kansen die octrooien bieden, veel verder gaan dan alleen als een beschermingsconstructie. Op uitnodiging van Agentschap ... Lees meer.

Gratis e-book Goed nieuws uit Nederland 2011

04-09-2011 - Laat u inspireren door 50 innovaties van Nederlandse bodem en benut de gouden tips van de innovators. PDMA.NL, de Nederlandse vereniging van innovatieprofessionals, biedt u gratis het e-book "Goed nieuws uit Nederland 2011" aan wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief. En wanneer u direct lid wordt, krijgt ook daarnaast ook het boek ... Lees meer.

De website van PDMA.NL is vernieuwd

17-08-2011 - De Product Development and Management Association - The Netherlands heeft zich sinds de start in 2005 continu vernieuwd. Het aantal leden groeit gestaag en daardoor stijgt de behoefte aan meer interactie met en tussen de leden. Dat gebeurt al tijdens de bijeenkomsten en met het boek "Goed nieuws uit Nederland". Met deze vernieuwde ... Lees meer.

Bernard Wientjes (VNO-NCW) neemt Goed Nieuws 2011 in ontvangst

22-06-2011 - PERSBERICHT Hoe is het gesteld met de innovatiekracht van Nederland? Goed nieuws, maar het kan nog beter! Twee aspecten daarvan kwamen op 22 juni 2011 tijdens het PDMA seminar in Den Haag aan bod. Ten eerste welke fraaie innovaties van de afgelopen jaren zijn er te vinden in Nederland, anderzijds de vraag of we wel handig ons ... Lees meer.

TU Delft en PDMA.NL presenteren onderzoek naar de stand van innovatie in NL

22-06-2011 - In een gezamenlijke studie van de Delft University of Technology (TU Delft) en de Product Development & Management Association - Netherlands (PDMA.NL), hebben 10 teams van studenten hard gewerkt om de ontwikkelingen op productinnovatiegebied in beeld te brengen. Via interviews met mensen die dagelijks met innovatie bezig zijn, werden ... Lees meer.

vorige   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende  
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2020 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer