PDMA.NL onderzoek naar productontwikkeling gaat door!

Uit onderzoek van de Product Development Management Associatie (PDMA) blijkt dat slechts 60% van de productintroducties succesvol zijn. Om inzicht te krijgen in de oorzaken hiervan nodigt de PDMA innovatieprofessionals uit om deel te nemen aan de toonaangevende Comparative Performance Assessment Study (CPAS) naar best practices op het gebied van productontwikkeling en -management dat wereldwijd wordt uitgevoerd.

In Nederland wordt het onderzoek uitgevoerd door PDMA.NL in nauwe samenwerking met de Technische Universiteiten van Delft en Eindhoven. Het onderzoek is de vierde generatie van een longitudinaal onderzoeksproject. Vanaf 1990 heeft de PDMA de best practices van meer dan 1000 bedrijven in kaart gebracht. Het is hiermee het langstlopende en meest diepgravende onderzoek dat wereldwijd naar productontwikkeling is en wordt uitgevoerd.

De eerste Nederlandse resultaten zijn op het PDMA-NL Jaarcongres 2012 gepresenteerd door prof.dr. Erik Jan Hultink en prof.dr. Fred Langerak. Maar het onderzoek gaat verder. Het is een uitgebreide vragenlijst, waarbij geen aspect van het innovatieproces onbelicht wordt gelaten. Maar voor de deelnemers is het een goede check of zij dat in hun innovatieproces ook doen. Het levert daarmee een vergelijking op van hun innovatieproces met de best practices wereldwijd. Het is de moeite dus meer dan waard!

Bent u actief in productontwikkeling en wilt u deelnemen aan ons onderzoek? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar het getoonde emailadres t.a.v. Claudia Latorre.
08-07-12 (FL)
Deel dit artikel via:

Reageer:


Wegens SPAM zijn comments voor niet aangemelde en ingelogde gebruikers uitgeschakeld.

Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2021 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer