Uniek aanbod voor een abonnement op HMR

Als innovatieprofessional heeft u met veel meer te maken dan alleen de inhoudelijke zijde van nieuwe producten. Zeker in deze tijd, waarin alles sneller en goedkoper moet, is het belangrijk dat uw organisatie in staat is uw nieuwe product of dienst in de markt te zetten en te houden. Innovatie betekent dus tevens de organisatie meekrijgen en vraagt daarom veel van uw managementvaardigheden. Maar inzichten op managementgebied ontwikkelen zich ook steeds sneller. Daarom heeft PDMA.NL voor haar leden een unieke aanbieding op Holland Management Review.

Een aanbieding die u als innovatieprofessional eigenlijk niet kunt laten lopen. Want HMR biedt zes keer per jaar een selectie uit de beste publicaties van medewerkers van diverse business schools in Amerika, en van Nederlandse business schools. De redactie let bij de selectie van de artikelen scherp op de voor bedrijven en non-profitorganisaties belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen. Innovatie, HRM, keteninnovatie, opkomst en werkwijze van nieuwe economieën, MVO, procesverbetering, kostenbeheersing, alle kritieke onderdelen van bedrijfsprocessen komen aan bod.

HMR komt tot stand in samenwerking met California Management Review en Harvard Business Review. De artikelen zijn altijd wetenschappelijk doorwrocht, relevant, praktisch toepasbaar en helder geschreven en bieden vaak verrassende en prikkelende, nieuwe inzichten. Het blad won niet voor niets diverse jaren achter elkaar de Professionele Publicatie Prijs van de Raad van Organisatie Adviesbureaus. Op de website www.hmr.nl vindt u de enkele honderden artikelen die sinds de start van HMR 27 jaar geleden zijn geschreven.

PDMA leden krijgen een korting van maar liefst bijna 50% op een HMR abonnement, ofwel ze betalen EUR 125 per jaar (incl. BTW). Wilt u als lid van dit unieke aanbod profiteren, stuur dan een email aan de penningmeester via het getoonde emailadres.
07-11-16 (KVG)
Deel dit artikel via:

Reageer:


Wegens SPAM zijn comments voor niet aangemelde en ingelogde gebruikers uitgeschakeld.

Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2021 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer