Goed nieuws uit Nederland 2015

Het vijfde boek in de serie beschrijft opnieuw 50 recente Nederlandse innovaties, en voor iedere innovatie aangeven wat er bijzonder was aan het innovatieproces.

'Goed nieuws uit Nederland', editie 2015, is tot stand gekomen via het concept van 'crowdsourcing'. PDMA.NL vroeg via diverse (sociale) netwerken om productinnovaties van de afgelopen twee jaar in te sturen. Hiermee is een breed netwerk van innovatoren bereikt om een boek samen te stellen met 50 inspirerende Nederlandse innovaties van starters, MKB-ers en grote bedrijven.

Ook dit keer maakt het boek een vogelvlucht langs de innovaties en kijken we welke nieuwe trends zich voordoen in innoverend Nederland.

Voor leden is het e-book hier te downloaden (wel even inloggen dus).

Jaar van publicatie: 2015
Auteurs: Rob de Graaf en Elke den Ouden


29-09-16 (RDG)
Deel dit artikel via:

De volgende bestanden zijn te downloaden:

gnun15 ebook.pdf
(6.3 Mb)

Reacties (1)

Anton JieSamFoek zegt:
Goedendag,
Zeer binnenkort ben ik vanuit Brazilië terug in Nederland en vraag mij af of Rob de Graaf voor een gesprek op de band beschikbaar is.
Mijn naam is Anton JieSamFoek en ik heb vanuit Latijns Amerika met als standplaats Rio de Janeiro en vanuit New York als omroep correspondent voor Hilversum gewerkt, werknaam Anton Foek.
Ik heb een eigen radio kanaal in Amerika [ prx.org ] en ben een serie gesprekken over globale innovatie aan het voorbereiden en vraag mij af of Rob mij te woord zou willen staan over innovatie in Nederland met als achtergrond de recente ontwikkelingen in Europa en de drive / noodzaak te innoveren in een land als Nederland. Wat betekent het in het licht va de ontwikkelingen elders? Met name in [ ZO ] Azie en de V.S.? Het radio kanaal wordt uitgebreid met een eigen video kanaal.
Als ik mij niet vergis heb ik Rob indertijd al eens ontmoet bij de lancering van Goed Nieuws uit Nederland in 2011.
In elk geval, ik ben over een kleine drie weken terug in Amsterdam en vraag mij nogmaals af of Rob tijd wil en kan vrijmaken voor een gesprek. Ik denk dat ik een half uur, misschien een drie kwartier naar Rob zou willen luisteren.
Dank,
Anton JieSamFoek
Rio de Janeiro, 20 mei 2019

++31 6 154 38 185
skype: anton7727
Maandag 20 mei 2019 - 15:40

Reageer:


Wegens SPAM zijn comments voor niet aangemelde en ingelogde gebruikers uitgeschakeld.

Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2021 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer