drs. Rogier van Duin NPDP, Secretaris

Drs. Rogier van Duin NPDP is een onafhankelijke consultant die opereert op het raakvlak van Product- en Business Development voor elke laag van de organisatie. Zijn opdrachtgevers zijn voornamelijk in Europa gesitueerd in het MKB.

Na afgestudeerd te zijn als fysisch chemicus heeft hij zich verder bekwaamd in industriƫle marketing en innovatie. Gedurende de periode 1989 tot en met 2004 heeft hij in Europa bij enkele vooraanstaande internationals zoals Philips, DSM, ICI en Valspar, marketing- , ontwikkeling- en onderzoekfuncties vervuld. Na 10 jaar in het buitenland werkzaam geweest te zijn, heeft hij wereldwijd voor Stahl een compleet innovatie systeem opgezet, als Vice President Research & Technology.

Vanaf 2007 is hij lid van de PDMA en heeft de gecertificeerde NPDP opleiding mede vorm gegeven. In de afgelopen jaren zijn er ook gast colleges gegeven op de Singapore Management University, Institute of Innovation and Entrepreneurship en op de Manav Rachna International University , Faridabad India.

Tussen 2008 en 2014 heeft hij Diostyl Coatings mede opgericht en daar de functie van COO en grootaandeelhouder vervuld. Nog steeds is hij betrokken bij coatings in het algemeen en metaalverpakkingsverven in het bijzonder. Mail de secretaris via het getoonde emailadres.
05-02-18 (MM)
Deel dit artikel via:
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2020 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer