Egbert-Jan van Dijck, penningmeester en ledenadministratie

Egbert-Jan van Dijck (1962) is als docent en onderzoeker verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is verbonden aan de Faculteit Engineering en richt zich geheel op Innovatie Management en Business Development. Als onderzoeker maakt hij deel uit van het Smart City Entrepreneurial Lab en houdt hij zich bezig met business modellen in de circulaire economie.

Egbert-Jan is vanaf 1986 tot 2010 werkzaam geweest in diverse commerciële functies in de financiële sector. Als initiator, teamlid en product champion betrokken geweest bij een aantal product en service innovaties. Vanaf 2007 tot 2010 in managementfuncties verantwoordelijk voor business development. Hij heeft in 2010 de NBD course gevolgd bij STEM/NBDA en zich daarna als partner aangesloten bij een bureau gespecialiseerd in klantgericht innoveren in Amsterdam. Sindsdien is hij een actief lid van de PDMA. Van 2013 tot 2015 was hij als manager business development in de health care sector verantwoordelijk voor business development in het algemeen, een partnership innovatieprogramma en het (next gen) product portfolio in het bijzonder. Hij is creator van Business Model Netherlands, een Business Model Innovation Hub.

Egbert-Jan is - zoals hij zelf zegt - een' lifelong learner'. Hij bezit een Master in Financial Planning (Erasmus Universiteit), heeft zijn propedeuse Recht gehaald en fiscaal recht gestudeerd (Universiteit van Leiden). Hij heeft eind 2015 een internationaal Master of Arts in Leading Innovation and Change aan de York St John University in (UK) succesvol afgerond.

Neem contact op met de penningmeester via het getoonde emailadres.
06-03-16 (KVG)
Deel dit artikel via:
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2020 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer