Lindy Hensen

Lindy Hensen is innovator, ondernemer en oprichter van TEKKOO. Zij bouwt nieuwe bedrijvigheid met duurzame technische oplossingen in de industrie en wil zo de wereld een beetje slimmer en duurzamer maken. Haar bedrijf TEKKOO dicht het gat tussen corporate en startup innovatie, door ze aan elkaar te verbinden en door bij beide versnelling te brengen met innovatie executiekracht.
Sinds haar studie aan de Technische Universiteit van Delft heeft ze bij verschillende bedrijven, waaronder The Bridge business innovators, gewerkt aan innovaties in de energie, biobased en circulaire economie, samen met verschillende startups en bedrijven zoals Corbion, Cosun, AEB, Eneco, Engie en Akzo Nobel.
Naast haar huidige (interim) werk bij een aantal grote bedrijven, is zij momenteel specifiek heel trots op een van de startups waarin TEKKOO investeert en participeert. PeelPioneers is opgericht in 2016 en richt zich op het verwaarden van citrusafval naar waardevolle producten. In 2018 willen zij een 10kton fabriek in Nederland te realiseren.
01-08-17 (MJM)
Deel dit artikel via:
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2021 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer