New Product Development Course

Certificeer u nu als New Product Development Professional (NPDP)


Tijdens de New Product Development Professional Course wordt de methodiek gepresenteerd die zich vanuit de PDMA heeft ontwikkeld tot de wereldstandaard op het gebied van de innovatie van producten, diensten en processen. Deze methodiek is inmiddels verder aangepast met cases en praktijkvoorbeelden van Europese ondernemingen. Na het volgen van de New Product Development Professional Course bent u in staat uw innovatieprocessen effectiever en efficiënter te organiseren. De time-to-market te verkorten en snellere en beter gefundeerde keuzes te maken in het gehele ontwikkelproces. Bovendien bereidt deze opleiding u voor op het PDMA-examen, een essentiële stap naar een certificering als New Product Development Professional. Deze NPDP-certificering biedt uitstekende mogelijkheden voor professionals binnen het vakgebied en is een aanjager voor uw carrière.

Regelmatig start een nieuwe cyclus van deze opleiding, welke bestaat uit drie blokken van twee dagen. Net zoals het vakgebied, is deze opleiding ook constant in ontwikkeling en is het programma op verschillende fronten aangepast. Kijk voor actuele data op de website van STEM.

Aan bod komen onderwerpen als Company Strategie, Productstrategie, Marktonderzoek, 'Teams, People en Organisatie', Tools & Metrics, het Product Ontwikkelproces, Portfolio Management alsmede onderwerpen rondom Creatieve Processen die van invloed zijn op het Fuzzy Frontend. De diverse thema's worden mede behandeld aan de hand van praktijkcases. De dagelijkse praktijk van de deelnemers staat overigens centraal tijdens deze opleiding en daarvoor zijn ook oefeningen in het programma opgenomen.

De New Product Development Course wordt door STEM Industrial Marketing Centre in samenwerking met NBDA aangeboden. Voor meer informatie over de opleiding kunt u contact opnemen met:

STEM Industrial Marketing Centre of kijk op de website.

T: +31 (0)70 369 17 02
E: het getoonde emailadres
I: www.stem-imc.com/npdc

Voordelen voor leden
Leden van de PDMA.NL ontvangen 10% korting op de cursusprijs (mits zij op het moment van inschrijven minimaal een half jaar lid zijn). Daarnaast levert deelname aan de activiteiten van de PDMA.NL u studiepunten op (PDHs, Professional Development Hours) die meetellen bij vernieuwing van uw NPDP-certificering. U vindt de door u behaalde punten in uw persoonlijk overzicht.
25-05-13 (KVG)
Deel dit artikel via:
Zoek

Leden LoginWachtwoord vergeten?
PDMA.NL on Social Media
© Copyright 2019 PDMA.NL - All Rights Reserved.