Het bestuur van PDMA Nederland

Het bestuur van PDMA Nederland

Het bestuur is verantwoordelijk en verzorgt de strategische en operationele activiteiten. Dit zijn bijvoorbeeld ledenwervingscampagnes, communicatie met leden en belangrijke partners, financiële- en ledenadministratie en contacten met universiteiten en de moedervereniging PDMA.ORG in Verenigde Staten.

PDMA bestuur Egbert-Jan van Dijck

Egbert-Jan van Dijck

Voorzitter

Egbert-Jan van Dijck treedt op als waarnemend-voorzitter. De dagelijkse leiding wordt uitgevoerd door de secretaris en penningmeester.

PDMA bestuur Egbert-Jan van Dijck

Egbert-Jan van Dijck

Penningmeester en ledenadministratie

Egbert-Jan van Dijck (1962) is docent en onderzoeker aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij is verbonden aan de afdeling Engineering van de Faculteit Techniek en richt zich volledig op Innovatiemanagement en New Business Development. Als onderzoeker maakt hij deel uit van de onderzoeksgroep Urban Technology en is hij gespecialiseerd op het gebied van Energie en Innovatie. Daarvoor werkte Egbert-Jan van 1986 tot 2015 in diverse functies in de private- en publieke sector. Sinds 2008 is hij als directeur verantwoordelijk voor diverse innovatieprogramma's in de financiële- en zorgsector. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden (Nederland) en heeft een Master's degree in Financial Planning aan de Erasmus Universiteit (Nederland), en een internationale Master of Arts in Leading Innovation and Change aan de York St. John University (UK).

PDMA bestuur Rogier van Duin

Rogier van Duin

NPDP, Secretaris

Rogier van Duin NPDP is een onafhankelijke consultant die opereert op het raakvlak van Product - en  Business Development, en Strategie met portfolio management, voor elke laag van de organisatie. Zijn opdrachtgevers zijn voornamelijk in Europa en Azië gesitueerd in het MKB.

Na afgestudeerd te zijn als fysisch chemicus heeft hij zich verder bekwaamd in industriële marketing en innovatie. Een internationale carrière bracht hem o.a. in Duitsland, Zwitserland, Spanje, Zweden, Thailand en Indonesië.

Vanaf 2007 is hij lid van de PDMA en heeft de gecertificeerde NPDP opleiding mede vorm gegeven. Hij heeft gast colleges gegeven op de Singapore Management University, Institute of Innovation and Entrepreneurship in Singapore, de Manav Rachna International University, Faridabad in India en aan de Dualen Hochschule Baden-Württemberg Duitsland.

PDMA webmaster Maarten Meijer

Maarten Meijer

CTO

Maarten Meijer (1960) is sinds 2015 als docent/onderzoeker verbonden aan de Faculteit Techniek van de Hogeschool van Amsterdam en daarnaast actief als ondernemer. Hij is hoofddocent van de afstudeerrichting Industrial Design Engineering van de opleiding Engineering en als MT-lid betrokken bij innovatie van het onderwijs. Daarnaast heeft hij vanaf 2007 lesgegeven in de bachelor van de faculteit IDE aan de TU Delft.

Meld je aan voor de nieuwsbrief*    * Leden ontvangen automatisch de vierjaarlijkse nieuwsbrief