Masterclass Online Innovation Gijs van Wulfen

Masterclass online innovation

Soort event: Masterclass

Categorie: New Product Process and Execution

Taal: Engels

Datum event: 4 APRIL 2023

Tijd: 15.00 - 17.00 CET

Wie: leden en niet-leden

Deelnamekosten: Gratis voor leden en introducees

Onder de titel 'Online Innovation' heeft Gijs van Wulfen samen met een aantal andere internationale experts invulling kunnen geven aan een complex, nieuw en zeer actueel concept in een bijzonder praktisch handboek. In deze een uur durende masterclass delen Gijs van Wulfen en enkele van zijn collega's hun inzichten op het gebied van Online Innovation, evenals het gebruik van tools en technieken die in de praktijk werken. Gijs van Wulfen (1960, gevestigd in Griekenland van Nederlandse origine) is een bekende, wereldwijde autoriteit en trusted advisor op het gebied van innovatie, inspirerende spreker, auteur van drie innovatie bestsellers, een van de top tien wereldwijde innovatiebloggers en een LinkedIn Influencer met 325.000+ volgers, en een voormalig lid van PDMA Nederland. Gijs blijft aan als motivational innovation speaker bij bedrijven als 3M in de Verenigde Staten, AIRBUS Group in Frankrijk en Bilfinger in Nederland. Hij is een illustratieve lyrische verteller met een gearticuleerde informele stijl, die vol humor, entertainment en inzicht zit. Laat je uit de eerste hand informeren en inspireren door Gijs en zijn team van internationale experts. Meld je aan en neem deel aan deze bijeenkomst over Online Innovatie.

Contactpersonen

Gijs van Wulfen

Egbert-Jan van Dijck
PDMA Netherlands
pmeester.pdmanl@pdma.nl

Locatie

Zoom