Congres ISPIM Innovation

Soort event: Congres

Datum event: 5 - 8 juni 2022

De ISPIM Innovation Conference 2022 - "Innovating in a Digital World" - vindt plaats in Kopenhagen, Denemarken van 5-8 juni 2022. Ga in gesprek met collega-innovatieprofessionals uit de academische wereld, de industrie, consulting en de publieke sector in een echt divers evenement met mensen van over de hele wereld. Neem deel aan workshops, hot-topic discussies en discussiepanels, evenals sessies over de nieuwste academische onderzoeksresultaten en cases uit de industrie. Luister naar toonaangevende innovatie thought leaders en leer meer over het bloeiende innovatie-ecosysteem in Denemarken - en ervaar natuurlijk onze geweldige netwerkevenementen op fantastische locaties in deze prachtige stad!

Deze conferentie zal een hybride evenement zijn dat zowel persoonlijke als virtuele deelname mogelijk maakt.

  • 4 dagen van tot nadenken stemmende innovatiediscussies
  • 650 innovatieprofessionals uit 50 landen
  • 300+ presentaties met inzichten in innovatiemanagement uit de industrie en onderzoek
  • 25+ workshops en paneldiscussies om mee te werken

Meer informatie: https://www.ispim-innovation-conference.com/

Lidmaatschap van ISPIM is volledig gratis en wordt aangeboden aan gekwalificeerde professionals die werkzaam zijn in innovatiemanagement. Leden komen uit een breed scala van industrieën, intermediaire organisaties en academische instellingen van over de hele wereld.

Locatie

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Copenhagen