PDMA Body of Knowledge – 2e Editie

nieuws-body-of-knowledge

Auteur: Egbert-Jan van Dijck

Datum: 24 februari 2022

PDMA is verheugd om de release aan te kondigen van een volledig herziene tweede editie van de populaire PDMA Body of Knowledge (BOK) - een gids voor training en certificering. Dit boek is bedoeld voor alle productmanagers om kennis en vaardigheden te vergroten en in het bijzonder voor degenen die zich voorbereiden op het New Product Development Professional (NPDP) certificeringsexamen. De downloadbare PDF is exclusief voor PDMA-leden. Inloggen vereist om toegang te krijgen tot het document.

Diepgaande hoofdstukken omvatten het volgende:

  • Strategy
  • Portfolio Management
  • Product Innovation Process
  • Product Design & Development Tools
  • Market Research in Product Innovation
  • Culture, Teams, & Leadership
  • Product Innovation Management

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.